Brillenglazen - allemaal hetzelfde?

Heeft u al een leesbril of bent u aan een leesbril toe, dan is bijvoorbeeld Interview van Essilor voor u de ideale oplossing. Deze moderne leesglazen bieden u namelijk een groter en veel praktischer kijkbereik dan de glazen in een standaard leesbril.

Een gewone leesbril lijkt een praktische oplossing voor uw leesprobleem, maar de leesafstand waarmee u met deze bril scherp kunt zien, is vaak uiterst beperkt. Met een standaard leesbril kunt u scherp zien tot circa 40cm, voldoende om een boek te kunnen lezen. Vanwege dit beperkte gezichtsveld, kiest men vaak voor een halve leesbril zodat men over de bril heen toch weer in de verte kan kijken. Bovendien blijkt in de praktijk dat het uitoefenen van hobby’s en allerlei werkzaamheden scherp zicht vraagt tussen 40cm en 150cm.

Interview van Essilor is hét leesglas voor iedereen die zich niet wil laten beperken door een standaard leesbril. Bij beeldschermwerk heeft u bijvoorbeeld een scherp zicht over het gehele werkgebied. U kunt moeiteloos afwisselend kijken van beeldscherm naar document en toetsenbord. Bovendien worden uw natuurlijke hoofd- en lichaamshoudingen gerespecteerd. Denk aan het gemak en extra kijkcomfort van dit type glazen bij zaken als handwerken, kaarten, modelbouw, munten verzamelen en klussen in huis. Een prettige bijkomstigheid is dat Interview glazen niet per se in een halve leesbril geslepen hoeven te worden. Dit betekent dat u een normaal montuur kunt uitzoeken.