Eric’s Optiek is al meer dan 25 jaar gevestigd in de Reinkenstraat, in de Haagse wijk Duinoord

Eric’s Optiek is al meer dan 30 jaar gevestigd in de Reinkenstraat, in de Haagse wijk Duinoord.

Na mijn studie HBO Optometrie te hebben afgerond en bij verschillende bedrijven te hebben gewerkt, heb ik in 1995 mijn winkel in de Reinkenstraat geopend. Duinoord is een bijzonder stukje Den Haag. Het is een 120 jaar oude wijk met veel fraaie en bijzondere architectuur. De Reinkenstraat ligt aan het amandelvormige Sweelinckplein het centrum van de wijk. De Reinkenstraat is een ouderwets gezellige winkelstraat, waar persoonlijke service hoog in het vaandel staat bij de winkeliers. Ik zeg altijd: ‘Ik heb aandacht voor mijn klanten en liefde voor mijn vak.’

Persoonlijk kan ik genieten van een toertocht op mijn gerestaureerde Puch maar ook van een spetterend optreden van een fijne rockband.

Ik ben lid van het Collectief van Zelfstandige Opticiens. Aangesloten opticiens staan voor kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. Wij zijn professionals die zich hard maken voor echte oogzorg, met aandacht voor persoonlijke service en vakmanschap. Uw ogen komen bij ons op de eerste plaats. Niet omdat het moet, maar puur uit passie voor het vak.

Stap gerust eens binnen en bekijk mijn selectie van monturen en zonnebrillen. Lenzendragers zijn uiteraard ook van harte welkom.
Eric van Schaik

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9:30 –17:30 uur
Woensdag: 9:30 –17:30 uur
Donderdag: 9:30 –17:30 uur
Vrijdag: 9:30 –17:30 uur
Zaterdag: 9:30 –17:30 uur
Zondag: gesloten

About Eric

Eric's Optics is located in the Reinkenstraat, the Duinoord area, for more than 30 years.

After having received my Bachelors Degree in Optometry, I have worked as an Optometrist at several Companies. In 1995, I opened my shop in the Reinkenstraat. Duinoord is a special part of The Hague, close to many International Organisations and The Peace Palace. It's a 120 year old District with wonderful and special Architecture. The Reinkenstraat is situated near the Almond shaped Sweelinckplein at the Centre the Quarter. It's a cozy old-fashioned shopping Street, where Personal Services are the specialty of the local retailers. I like to say: 'I have Attention for my Clients and love my Profession.'

Please do stop by at my store whenever you are in need of Advise for your Eyewear!

Reinkenstraat CvZO Collectie van zelfstandige opticiens